Nu recenseras långivare

Nu kommer jag att införa recensioner om långivare, kreditinstitut och långivare. Detta kommer mestadels att beröra snabblån, men också några privatlån. Denna webbplats behandlar i regel inte bolån, kreditkort eller övriga krediter förutom för undantag här i bloggen. Denna blogg ska beröra allt möjligt som är relevant inom ekonomi. Det kan vara konkreta spartips, investeringstips, tips på kreditkort eller andra saker.

Skapa ett bra innehåll

Recensionerna kommer inte vara en del av bloggen, utan kommer att ha separata sidor. Dessa sidor länkas från huvudmenyn och också i en ”mer” länk under den specifika långivaren i listan. Här kommer Kredit365, men fler aktörer kommer att recenseras framöver och sidorna kan även komma att uppdateras med ny information på sikt. Jag är väldigt ordentlig med mina blogginlägg, och mina sidor. Är jag inte nöjd så bearbetar jag informationen på webbplatsen, korrigerar fakta, förbättrar osv. För mig är min webbplatsen en process och jag försöker jobba regelbundet och gör innehåll, layout, information och så vidare bättre med tiden.

Det finns alltid något att jobba med, man bli aldrig riktigt klar med en så seriös webbplats som denna. Det är värt att påpekas att jag har stora mål och ambitioner. Därför valde jag också att utöka min webbplats med dessa recensioner. Det är ett sätt att förbättra min webbplats på… och det kommer ta tid att täcka alla aktörer på marknaden, särskilt då det finns många, och dyker upp nya. När jag väl har de flesta som är etablerade och någorlunda seriösa för att få nämnas så kommer jag att uppdatera frekvent för att hålla dig som låntagare uppdaterad med den senaste och bästa informationen.

Bättre recensioner

Tanken med recensionerna är att de ska vara långa, ärliga, välskrivna, väl genomarbetade och sticka ut vad gäller sociala medier och levande material. Tanken är att kunna konkurrera med exempelvis ett sådana här typer av videoklipp. Jag vill skapa något som är bättre än de befintliga webbplatserna för snabblån, jag vill också bidra med helt nytt och unikt material. Det är min absoluta ambition, även om det kan ta lite tid.

DESSUTOM SKAPAS NU EN MOBILANPASSAD AMP-VERISON AV WEBBPLATSEN.