Jag har tänkt om lite med kring min verksamhet. Tidigare har jag hållt mig till snabblån för denna webbplats och haft separata webbplatser för företagslån, privatlån och så vidare. Jag kommer att erbjuda fler typ av lån på snabblån.xyz och det inkluderar samtliga, men också kreditkort. Utöver detta kommer jag att påbörja översättning till flera andra språk. Inledningsvis kommer jag att erbjuda (enbart snabblån) på engelska, finska, norska och danska men jag kommer att erbjuda ett flertal låneformer i ett större antal länder på längre sikt. Till en början kommer jag också att använda Google Translation, en betald premiumversion (med något bättre översättningar) genom deras API, men jag kommer sakta men säkert ersätta dessa med professionella översättningar.

Det finns en strategisk förklaring i varför jag vill expandera verksamheten, det är en del av min internetmarknadsföring som jag jobbar med. Det kommer att ha positiv inverkan även på mina resultat kring snabblån även om min expansion relaterar till annat. Sedan vill jag förstår nå ut till fler potentiella låntagare, så detta är en naturlig del i mitt arbete. Detta är kopplat till feedback som jag har fått från en av de största aktörerna på marknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *